Rabobank Clubkas Campagne: ORMI doet mee!

Dit jaar organiseert de Rabobank weer de Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club en zo geld voor de club verdienen. Per lid krijg je twee stemmen om te verdelen. Zo’n stem is tussen de €5 en €10 waard, afhankelijk van het totaal aantal stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we kunnen krijgen! Een kleine moeite om jouw vereniging te kunnen steunen! De actie loopt van 1 tot en met 25 maart, maar je moet wel vóór 1 februari lid zijn van de Rabobank Noord-Veluwe.

Als je een rekening hebt bij de Rabobank ben je niet automatisch ook lid, dit moet je nog zelf aangeven. Het is dus wel een voorwaarde om te kunnen stemmen, net als dat je 12 jaar oud moet zijn.  Via Rabobank Internetbankieren kun je onder ‘Mijn gegevens’ bekijken of je lid bent. Tevens kun je het herkennen aan het feit of je elk kwartaal het magazine ‘Dichterbij’ ontvangt. Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap!

Als je al lid bent hoef je natuurlijk niks te doen en krijg je rond 1 maart een stemcode en link naar de website waar je kunt gaan stemmen.

Meer informatie over het lidmaatschap bij Rabobank Noord-Veluwe vind je hier:
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordveluwe/leden/

Meer informatie over de clubkasactie vind je hier:
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordveluwe/clubkas_campagne/

We hopen op jullie steun voor onze fantastische vereniging te kunnen rekenen!