N6.1 kampioen in hoofdklasse

ORMI N6.1 is afgelopen zaterdag in de Hoofdklasse van het CMV-volleybal kampioen geworden. Ze hielden grootmachten in het volleybal (Dynamo en Alterno uit Apeldoorn) achter zich met nog een speelronde voor de boeg. Na 10 wedstrijden staat het N6.1 team al op 27 punten, dus ze hebben deze seizoenshelft nog maar 3 sets verloren.

Een geweldige prestatie voor deze Ormi meiden. Het team profiteert duidelijk van het Jeugdplan ORMI 2017-2020 dat de volleybalvereniging hanteert. Dit plan voorziet niet alleen in extra trainingen, maar ook in speciale trainingsvormen. De 2e helft van het seizoen gaan de meiden het proberen in de jeugdklasse. Het N6.1 team wordt nu samengevoegd met het N6.2 team en ze gaan samen in de C2 spelen. Afgelopen maandag is de eerste training op het grote veld geweest en de dames zijn erg enthousiast. Met zijn 6-en in het veld is toch echt wel wat anders, maar het team is er echt aan toe.

Op de foto links trainer en coach Sander de Graaf met naast zich de speelsters Jade de Graaf, Indy Holtdijk, Iris Leerkes. Op de voorgrond zitten Maud Verweij en Jet Commandeur.