Moe gestreden, maar ons best gedaan

Helaas moeten wij jullie mededelen dat Femke ons inmiddels heeft verlaten, want ze heeft de overstap gemaakt naar dames 1. Wij wensen je veel succes, topper!

Begin december gingen wij op vrijdag naar Apeldoorn. SV Dynamo dames 6 was onze tegenstander. Van Dynamo weten we dat dat vaak een team is met jonge speelsters, maar dit sloeg toch wel alles. Dit team was gemiddeld onze leeftijd gedeeld door twee, pijnlijk. Vooral erg pijnlijk als er dan nog een stel benen onder zit waar geen einde aan komt. Jeroen en Bully stonden deze keer niet aan de lijn, maar binnen de lijnen, op het veld naast ons. Daarom waren Pim en Arno onze coaches. Nog bedankt, heren!

Laten we over deze wedstrijd zeggen, dat de dieseltjes hard gevochten hebben in de eerste vier sets, waardoor we er in de vijfde in zijn geheel niet meer aan kwamen. De contributie hebben we dan wel weer volledig benut, maar helaas wel een 3-2 verlies. 

Een weekje later mochten wij weer aan de bak in onze eigen, vertrouwde sporthal. HSC was deze keer onze tegenstander. Momenteel nummer 1, dus we wisten wat ons te wachten en te doen stond. 

Hier kan ik wederom kort over zijn. Wanneer je niet profiteert van de (weinige) fouten die zij maken en zij toch echt veel ballen hebben, dan wordt het lastig. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we kwamen er gewoon niet aan. De puntjes gingen in zijn geheel naar Hierden. 

Nu is het tijd voor rust, rosé, genieten en opladen in de korte winterstop. We zien jullie graag weer op vrijdag 17 januari om 21.00 in Putten, maar als je dat tijdstip niks vindt, dan zien we jullie graag weer thuis op zaterdag 25 januari om 14.30. De derby tegen Blok EVC staat dan op het programma. 

Dames 2 wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een sportief 2020!