Meisjes C1 Kampioen

Inmiddels hebben wij met regelmaat spannende wedstrijdverslagen mogen lezen van andere teams van Ormi. Nu is het tijd voor een wedstrijdverslag van meisjes C1. Hoewel de tegenstander van Langhenkel HEC uit Heerde wat meer onderaan stond, was het toch een spannende wedstrijd. De meiden kunnen namelijk met 4 setpunten kampioen zijn!

Gelukkig was er veel support. De tribune was vol, er hing een spandoek én Lisanne en Daantje van Regio Zwolle Volleybal zaten ook langs het veld. Ormi MC1 is namelijk een adoptieteam van Regio Zwolle Volleybal. Ze mochten naar een wedstrijd van de dames in Zwolle, ze kregen trainingen en nu ook nog support tijdens deze belangrijke wedstrijd.

Nou is het geen spannende wedstrijd om over te schrijven. Dat was na de eerste set al duidelijk. De meiden spelen netjes drie keer en slaan goed op. De meiden uit Heerde konden daar niet tegen op. Al snel was de eerste set binnen met een ongelooflijke score van 25-06.

En zo ging het bijna de hele wedstrijd door. De 2e set werd 25-10 en de 3e 25-11. De laatste set hadden de meiden nog even moeite met de laatste punten. Het kampioenschap was bij de 3e set al binnen, maar die laatste set moesten ze natuurlijk ook nog even winnen. Coach Sander nam daarom nog een time-out en sprak de meiden nog wat vertrouwen in. Ondertussen stonden de confettikanonnen al klaar. En ja hoor, ook de 4e set gewonnen met 25-16! BAM! KAMPIOENEN!

Het mag uit de setstanden blijken dat het geen moeilijk pot voor de meiden was. En zo waren veel wedstrijden dit seizoen. Van 2 wedstrijden hebben de ouders echt kunnen genieten op de tribune en kregen we ‘waar voor ons geld’. BLOK en VVH boden tegenstand. Tegen Blok MC1 hebben we als ouders genoten. Wat was het spannend. Set 1 was voor Ormi, maar door een aantal goede wissels aan de andere kant, won Blok de overige sets.

Met maar vier sets tegen in de gehele competitie, gaan de meiden een klasse hoger. In die klasse hopen we op hele leuke wedstrijden op het niveau van de meiden. Dan gaan ze weer knallen!