Leden van Verdienste ORMI

dsc_0015Tijdens de drukbezochte ledenvergadering van Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI op maandag 14 november heeft de alsmaar groeiende en vooruitstrevende vereniging er weer twee nieuwe leden van verdienste bij gekregen.

Pascal Veneman, ook hoofdtrainer van de vereniging, kreeg deze benoeming ter ere van het feit dat hij zich jarenlang heeft bezig gehouden met training en begeleiding van diverse jeugdteams, het weer op poten zetten van een volwaardige jeugd- en CMV-afdeling en het verrichten van overige diverse werkzaamheden binnen de gehele vereniging.

Sander de Graaf, al jaren lang Heren 1 speler, kreeg zijn onderscheiding voor het ontwikkelen en beheren van de website, al 17 jaar toernooidirecteur van het bekende Heerderstrand Beachvolleybaltoernooi, ontwerper en producent van allerlei druk- en fotowerk voor de vereniging, jeugdtrainer/coördinator, jarenlang beheerder materialen en Lid van Team Kleding. Beiden werden op ludieke wijze toegesproken door vice-voorzitter Pim Buiting en de trotse mannen kregen een mooie oorkonde en een voor hen favoriet drankje.

Leden van verdienste

Op de foto; links Pim Buiting, midden Pascal Veneman en rechts Sander de Graaf

Jubilarissen

Tijdens de ledenvergadering zijn tevens 2 leden gehuldigd in verband met hun 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. De vereniging feliciteert Johan Snijder (heren 2) en Christa Jonkheid (dames 2) met deze prachtige mijlpaal.

dsc_0018

Johan Snijder

dsc_0016

Christa Jonkheid