Kampioenenbal van 23 april

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste competitiedag in de volleybalcompetitie en bij Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI was het kampioenenbal. Maar liefst 4 teams konden bijgeschreven worden op de eregalerij der kampioenen bij de flink groeiende vereniging. Na het afbranden van de oude PWA-sporthal had de vereniging nog maar 14 jeugdleden en anno april 2016 staan er weer bijna 100 op de ledenlijst met dank aan het goede beleid van de vereniging, Team Jeugdzaken en Team Technisch Kader van de afgelopen jaren.

Binnenkort gaat Jumbo Van Andel-ORMI ook het Smashbal (nieuwe vorm van volleybal) introduceren en de verenging hoopt op een grote toeloop van nieuwe, jeugdige leden, want Smashbal is landelijk een groot succes aan het worden waar vooral jongens blij van worden, maar voor meisjes is het ook een mooie, uitdagende sport. Lekker Knallen met die Ballen – Smashbal dus!

De 4 kampioenen zijn CMV N6.2 (mini’s), Meisjes B1, Dames 3 en Team Recreanten 4. Opmerkelijk is de prestatie van MB1, zij werden in december ook al winterkampioen, promoveerden en zijn nu wederom kampioen in een hogere klasse, een hele mooie prestatie.

De kampioenen werden zaterdag tijdens het kampioenenbal volop in het zonnetje gezet, met bekers, bloemen, medailles vergezeld van applaus en gezang van een bomvol Sportcafé in de PWA-sporthal met leden, ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden.

De avond werd afgesloten voor de senioren en recreanten met een themafeest All Around the World met muzikale verzorging van DJ Two Forces. Het werd een fantastisch feest!

Bomvol Sportcafe Alle kampioenen 2015-2016 Alle kampioenen juichen