Heren 1 pakt stijgende lijn

We zijn weer een paar weken verder na het vorige wedstrijdverslag. Afgelopen zaterdag speelden we tegen Avior, maar daar gingen een aantal wedstrijden aan vooraf. Eerlijk is eerlijk, het is minder leuk om een verslag te schrijven over wedstrijden waar je het liever niet meer over hebt. 3 wedstrijden achter elkaar gingen verloren. Tijdens de wedstrijd tegen Alterno haalden wij ons eigen niveau niet, Alterno steeg boven zichzelf uit.

Datzelfde gold voor Volta, dat ons thuis op een verdiende nederlaag trakteerde. Uit bij NVC ging de winst in de laatste set naar de mannen uit Nijkerk, dat had net zo goed de andere kant op kunnen vallen. 4 punten uit 3 wedstrijden is niet heel goed. Dus tijd voor revanche.

Thuis tegen TweeVV

Tegen TweeVV uit Ede begon het thuis weer beter te lopen. De mannen uit Ede leunen erg op 2 goede aanvallers die zich ook positief konden onderscheiden. Het was een verhit potje, waarbij de gemoederen ietwat opliepen. Na de wedstrijd doet dat er niet meer toe, een mooie 3-2 overwinning was een feit. Lekker, de ban gebroken en weer een overwinning in de pocket.

Avior uit

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Avior op het programma. Avior staat er niet goed voor op de ranglijst, dus vooraf waren wij favoriet. Deze status hebben we waar gemaakt en met 4-0 gewonnen. Dat betekent niet dat het een makkie was, de thuisploeg weerde zich kranig. Als we het zelf konden opbrengen, liepen we weg. Op het moment dat de aandacht verslapte, kwamen de mannen uit Deventer weer terug.

Gelukkig was het elke set net genoeg, wel verdiend werden er 5 punten bijgeschreven. Zoals bekend in de sport: je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Dus het gaat super 🙂 Met deze wijsheid in gedachte hebben we dit gevierd met de dames van Dames 3 door een welverdiende pizza of bord shoarma naar binnen te werken.

Aanstaande donderdag staat de wedstrijd tegen oude bekende Blauw Wit weer op het programma. Graag tot dan, in de PWA-hal is Epe.