H1 sluit seizoen in stijl af

Het is alweer zover, het seizoen zit erop. Gevochten, gestreden, weinig gehuild en veel gelachen. Zoals algemeen bekend: aan het eind van het seizoen staat iedereen op de plek waar hij hoort. En daar kunnen wij het, gezien de ranglijst, niet meer dan mee eens zijn.

Binnen Ormi is het inmiddels goed gebruik dat de laatste wedstrijdronde alle teams op zaterdag spelen. Voor de gelegenheid stapten wij dus van ons vaste speelmoment op donderdag af en mochten wij op deze dag onze kunsten vertonen. Voor de gelegenheid hebben we meteen een plek in ons team ingeruimd voor Lars, de pupil van de week! Leuk om te zien hoe blij en trots hij was om het eerste punt met ons mee te spelen. Lars, leuk dat je er was en tot over een paar jaar, in heren 1!

Dan de wedstrijd

We speelden tegen Blauw Wit, die van tevoren al wisten dat ze op de 11e plek zouden gaan eindigen. Die jongens stonden er, geheel begrijpelijk, niet heel enthousiast bij. Wij daarentegen hadden nog wel zin om een wedstrijdje te knallen en de mooie zegereeks van de 2e helft van het seizoen door te zetten. De 5 voorgaande wedstrijden werden allemaal gewonnen, en met overtuigende cijfers en goed spel. Dus we waren erop gebrand deze reeks voort te zetten.

We kunnen er een lang verhaal van maken, gaan we niet doen. Goede wedstrijd gespeeld en 4-0 gewonnen. Een mooie manier om een mooi seizoen af te sluiten, 6 winstpartijen op rij met maar 3 sets verlies. In de wedstrijd werd het op een gegeven moment zelfs frivool. Allerlei aanvalscombinaties werden afgesproken, en enkele keren slaagden ook. De meeste keren mislukte het omdat onze service dusdanig goed was, waardoor de bal niet eens terug kwam. En als je de bal niet krijgt, kan je hem er ook niet spectaculair inrammen.

Een aantal seizoenen geleden waren de rollen overigens volledig omgedraaid tussen Blauw Wit en Ormi. Toen kregen wij alle hoeken van het veld te zien. Dat overigens geheel daar gelaten. Aan het einde van de wedstrijd hebben we Ruben een welverdiende wissel gegeven, omdat hij heren 1 na 2 seizoenen gaat verlaten. Hij weet nog niet wat hij gaat doen, misschien een jaartje stoppen, misschien H2?

Einde seizoen

Een mooi seizoen, een succesvol seizoen. Een dik verdiende 2e plek. ’s Avond tijdens de feestavond hebben we dit op een gepaste en uitbundige manier gevierd. Op naar volgend jaar.

Lars pupil van de weekEindstand H1 20167-2017