Evenementen in november

PIELTIEGOOITOERNOOI

 

Op 11 november is weer het jaarlijkse pieltiegooitoernooi in Cafe Bar ’t Tonnetje! Inloop vanaf 19.30 uur en start van het toernooi is om 20.00 uur.¬†Dit toernooi is voor alle senioren, recreanten, ouders van CMV- en jeugdleden en onze A-jeugd.
In de nieuwe toernooi opzet hoef je je niet van tevoren aan te melden; om 19.30 uur meld jij je in ’t Tonnetje bij de organisatie en daar worden ter plekke koppels gevormd! We zien jullie graag op 11 november!

 

 

ORMI NAAR REGIO ZWOLLE VOLLEYBAL

Op 16 september heeft Regio Zwolle Volleybal een clinic gegeven bij ons in de PRegio Zwolle VolleybalWA-HAL aan de C- jeugd en CMV. We hebben daarna een leuke oefenpot mogen kijken, maar gaan nu dan ook een competitiewedstrijd bekijken op uitnodiging van de dames!

Op 25 november speelt het team om 14.00 uur tegen Flynth FAST dames 1 in het Landstede Sportcentrum (Hogeland 10, Zwolle). We verzamelen om 13.15 uur buiten voor het Sportcentrum en gaan dan als groep naar binnen. Dit betekent dat je op eigen gelegenheid naar Zwolle moet komen! Wil je graag komen, maar heb je geen vervoer; geef het dan aan bij jouw trainer of coördinator. Er is altijd wel iets te regelen!

Let op! Iedereen graag zijn of haar trainingsjasje aantrekken, zodat we als club herkenbaar zijn!

Regio Zwolle Volleybal begint het seizoen goed. Na 5 wedstrijden zijn ze nog ongeslagen en staan op een 3e plek in de eredivisie. Het beloofd een leuke wedstrijd te worden tegen Flynth FAST!