Eindelijk, Ormi Dames 1 is gestart

Een verlaat bericht, maar eindelijk, eindelijk de kop is eraf! Nadat de eerste competitiewedstrijd tegen Steenderen afgelast werd, konden de dames van Ormi 1 weer van zich laten horen in de thuisronde op 28 september. Weliswaar gedegradeerd uit de tweede divisie, maar vol met goede moed stond er zaterdag een mooie wedstrijd tegen Set- Up uit Scherpenzeel op het programma.

Een uitgedund team

Met toch wel een uitgedund team hebben we het prima gedaan! Na het stoppen van Mariëlle, Denise en Evelien vorig seizoen heeft Iris ook besloten om te stoppen na deze wedstrijd. Joanne op huwelijksreis, Sophie afwezig vanwege school en Ruth en Kaylee nog geblesseerd, beginnen we met: Anne, Marissa, Iris, Amy, Leone, Wendy en Shelly aan deze wedstrijd. Na de eerste set begonnen we niet erg sterk. Door ‘domme foutjes’ werd er op 14-16 een time-out door Pascal aangevraagd. Ff weer de puntjes op de i.

Door een mooie aanval van Anne komen we terug tot 22-22. Helaas verloren we de eerste set toch met 22-25. Zeker geen slechte eindstand.

Mooie acties in tweede set

De tweede set begon ook matig mede door een mooi blok van Iris komen we weer terug. Met een mooie sprongservices van Wendy, een prachtig bolk van Leone wordt het punt afgemaakt door Anne op 14-14. En uiteindelijk wonnen we deze set met 25-22.

De derde set begonnen we erg sterk. Met een mooie aanval van Wendy op de stand van 5-6. Toch wel gewaagd aan elkaar, maar helaas verloren we deze set toch met 19-25.

Komt er nog een vijfde set?

Op naar de vierde set met als doel op naar de vijfde set! Met een stand van 5-4 maakt Iris een perfecte opslag 6-4! Maar ook in de vierde set blijkt Set-Up toch net een tikkeltje sterker te zijn. Helaas hebben we de vierde set verloren met 18-24.
Voor de eerste wedstrijd zeker geen slechte wedstrijd. Prima gespeeld, maar zeker weten veel leer momentjes! Hopelijk gaat het volgende week thuis tegen Dros-Alterno alweer een stuk beter!

Zaterdag 5 oktober spelen we thuis om half 5 tot dan!