Één punt in Apeldoorn

Op zaterdag 14 oktober mochten we afreizen naar het Omnisport in Apeldoorn om tegen Dynamo 2 te spelen. We waren helaas niet helemaal compleet; Natasja heeft die nare blessure opgelopen en Marissa mocht van de fysio ook niet spelen. Gelukkig deed Iris met ons mee, zodat we wat extra spelers hadden. Vorig seizoen hebben we erg leuke potjes gespeeld tegen Dynamo, dus we hadden wel zin om deze wedstrijd te spelen.

We begonnen de wedstrijd met Dennise, Iris, Leone, Evelien, Sophie, Anne en Marielle. Dynamo begon meteen met waar ze bekend om staan; een goede service. Hoewel we de ballen wel hadden, waren ze niet goed genoeg en speelden we een voorspelbaar spelletje. Deze set ging met 25-19 naar de thuisploeg.

In de tweede set hadden we hun service beter onder controle. Joanne was inmiddels in het veld gekomen voor Iris en heeft ook mooie service series neergelegd. In deze set kwamen we aan het eind net tekort; 25-22.

De laatste kans om terug te komen

In de derde set begon het bij ons nog beter te lopen. Dynamo ging iets minder goed serveren en wij beter. Op midden werden aan beide kanten mooie punten gescoord. Shelly stond in het veld op de plek van Sophie en serveerde aan het eind van de set goed. Deze set wonnen we dan ook met 22-25!

Gedreven om die 4e set te pakken en er een 5e uit te slepen, begonnen we aan die laatste set. Goede punten, meer enthousiasme en vechtlust. Het ging gelijk op, maar aan het eind van de set konden wij de punten helaas niet maken. Dynamo wint de set met 29-27 en de wedstrijd met 3-1.

Conclusie

Of het nou lag aan de lawaaierige hal, het missen van 2 speelsters of de zon die buiten scheen; wij kwamen tekort op deze zaterdagmiddag. We weten dat we beter kunnen en gaan weer hard aan de bak om het Dynamo de volgende keer een stuk moeilijker te maken. Eerst aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Auto van Oort/Rebelle die op dit moment 4e staan met 10 punten uit 4 wedstrijden. Om 16.30 uur, thuis in de PWA! Schreeuwen jullie ons naar de overwinning?