Dames 1 is er klaar voor

Waar sommige mensen nog lekker genieten van hun vakantie, is ORMI Dames 1 alweer begonnen met trainen. Voor de zomervakantie was de selectie voor het seizoen 2018-2019 al rond en is de voorbereiding al gestart. Een druk oefenprogramma staat voor de deur, waaronder de 1e ronde van de nationale beker op 15 september in Epe. Laten we de selectie aan u allen nog even voorstellen:

De speelsters

#1 Shelly Huiskamp
Shelly gaat starten aan haar 2e seizoen bij ORMI Dames 1. De uit eigen jeugd opgeleide passer/loper gaat aankomend seizoen een belangrijke rol spelen in het achterveld, als een soort 2e libero met verborgen krachten.

#2 Laura van den Hoek
Onze ervaren meetrainster is ook aankomend seizoen van de partij. Waar ze afgelopen seizoen meer wedstrijden moest spelen dan ze eigenlijk gepland had, gaat ze dit jaar toch weer voor het trainen en bij nood meespelen bij wedstrijden. Met Laura’s ervaring en inzicht helpt zij het team op trainingen.

#3 Iris de Graaf
De diagonaalspeelster die vorig seizoen al bijna elke wedstrijd een aanvulling was, maakt nu definitief de overstap van het 2e naar dames 1. Met haar lengte, sterke blokkering en haar wilskracht gaat ze mooie dingen laten zien aankomend seizoen.

#4 Anne Berkhoff
Deze ORMI-speelster in hart en nieren is ook dit seizoen weer te vinden in dames 1. Ook nu speelt ze op de vertrouwde passer/loper positie waar ze haar krachten zal gaan laten zien.

#5 Marissa Kiers
De spelverdeelster uit Hasselt begint aan haar 2e seizoen bij ORMI dames 1. Met haar enthousiasme en prachtige techniek gaat ze de setjes weer zo neerleggen dat de aanvallers er alle kanten mee op kunnen.

#6 Sophie Veldwijk
Sophie is ook geen nieuw gezicht binnen dames 1 en blijft aankomend seizoen het team versterken op de passer/loper. Haar harde knallen en bizarre verdedigingen zullen weer een toegevoegde waarde zijn.

#7 Joanne Blok
Joanne maakt de overstap van de diagonaalpositie naar de passer/loper, maar zal ook nog altijd op de diagonaal inzetbaar kunnen zijn. Deze stille kracht zal haar dodelijke service nog vaak over het net torpederen.

#8 Leone Nijhof
De middenspeelster die in het veld beweegt alsof ze nooit iets anders heeft gedaan is ook weer van de partij. Haar service is een belangrijk wapen en ook aanvallend pakt zij haar deel van de punten mee.

#9 Dennise Veneman
Deze spelverdeelster heeft besloten om ook in de 2e divisie haar trucjes te showen. Haar verrassende setjes, reddingen en maniertjes om zelf punten te scoren zullen het ook aankomend seizoen tegenstanders moeilijk gaan maken.

#10 Amy Brouwers
Een nieuwe aanwinst bij ORMI Dames 1. Amy komt over van Auto van Oort/Rebelle en zal met haar blokkering en aanval een toegevoegde waarde zijn op de diagonaalpositie. Met haar lengte zit ze nog verrassend laag in de verdediging, dus laat je niet foppen!

#11 Evelien Faber
Evelien zal ook aankomend seizoen weer op de middenpositie gaan spelen. Zodra zij hersteld is van haar knie-operatie zal ze zich bij het team voegen en haar ballen er weer in knallen!

#12 Marielle Veldwijk
Deze pittige tante met een ander kleur shirtje aan is de libero van het team. Ook nu zal zij haar bijnaam ‘Stofzuiger’ weer eer aan doen en de meest onmogelijke ballen van de grond af gaan halen, nadat ze eerst al de enorme knallen heeft verdedigd alsof het ballonnen zijn.

#14 Ruth van den Berg
Ruth komt over van EVV Elburg, waar zij al jaren op de middenpositie heeft gespeeld. Vanzelfsprekend dat ze ook bij ORMI als midden zal gaan spelen. Ruth is een krachtige speelster met volleybalinzicht en dat zal zeker van pas gaan komen in de 2e divisie.

#15 Susan Spanninga
Susan komt over van VC Zwolle, waar zij in meisjes A heeft gespeeld. Susan is ontzettend leergierig en zal dus ook snel nog beter worden. Ze heeft een sterk blok, is ontzettend snel en gedreven in het achterveld en gaat daarom ook een toegevoegde waarde zijn voor dames 1 aankomend seizoen.

Deze uitgebreide selectie van 14 dames zal onder leiding staan van trainer Pascal Veneman, die ook in het seizoen 2018-2019 het trainerschap bij ORMI gaat combineren met het assistent-trainerschap bij Regio Zwolle Volleybal.