Dames 1: Hongerig naar winst

Afgelopen vrijdag mochten wij aantreden in het Omnisport in Apeldoorn. Door wat files was het voor een paar speelsters haasten, maar om 19:00 stond iedereen klaar op het veld en hongerig voor de winst.

Een lekker voorgerecht

De 1e set begonnen we prima, we wisten op een goede voorsprong te komen maar bij 19-24 sloeg onze diagonaal Wendy een hele mooie aanval op de grond bij de tegenstander, 1e set winst dachten we. De scheids dacht er toch anders over, bal buiten de antenne geslagen en een punt voor Dynamo. Dynamo wist het nog spannend te maken door terug te komen tot 23-24 maar toch wisten we deze set toch nog te pakken met 23-25.

Pittige nasmaak

De 2e set verliep een stuk minder waardoor we deze verloren. Veel service fouten aan eigen kant zorgde ervoor dat we verloren met 25-20.

De volgende sets wisten we ook niet meer door te komen. De enige wissel die we hadden werd nog ingezet op de spelverdeling, maar het mocht niet baten, door veel eigen fouten aan onze kant wist Dynamo toch de punten aan eigen kant te houden. De 3e en 4e set werden dus ook allebei verloren met 25-15.

Zuur verlies

Een zure 1-3 verlies dus, omdat er veel meer in zat en we niet tevreden zijn met de afgelopen wedstrijd, hopen we de volgende wedstrijd beter te spelen en de winst eindelijk naar onze kant te krijgen.

Aankomende zaterdag spelen we weer in onze eigen hal. Om 16:30 hopen wij nog meer punten te pakken tegen TweeVV. We kunnen alle aanmoediging gebruiken en hopen je dus ook te zien op onze tribune!!