D1 wint van Alterno

Afgelopen zaterdag mocht Ormi dames 1 weer aantreden tegen Alterno in de eigen PWA-hal. Om 16:30 klonk het eerste fluitsignaal tegen VV Alterno DS4. Zij zijn met VVH DS1 stuivertje aan het wisselen om de laatste plek. Maar onderschat nooit de kracht van de underdog.

Scherp begonnen aan de wedstrijd en soms hoef je er gewoon niet te veel over te zeggen. De setstanden waren als volgt: 25-10, 25-14, 25-16 en 25-20. Vrij duidelijke overwinning.

Toch was de wedstrijd bijzonder, want wij hadden namelijk extra supporters: N3.1 samen met trainers/coaches Vincent & Lisette. En niet zo maar extra supporters, want de dames van N3.1 zijn namelijk kampioen geworden! Dit vinden wij natuurlijk superknap, dus dat plekje achter onze bank hadden zij dik verdiend.

Tijdens het begin van de set mochten de meiden er tussen staan, wat natuurlijk heel leuk en spannend was. Filmpjes hiervan zijn te bekijken op de Facebookpagina van Ormi (echt doen, heel leuk!). Mochten jullie denken dat dit verlegen jonge dametjes zijn, niets is minder waard. We hebben de Ormi-hits aan ze geleerd en als wij ze zelf niet zongen, dan deden zij dit. Volgens Lisette waren de meiden er schor van.

Daarnaast willen wij ook N2.1, N5.1 en MB1 feliciteren met hun kampioenschap!

Door de winst op Alterno zijn wij weer wat puntjes op Trivos uitgelopen en staan wij momenteel tweede. Zoals jullie wellicht weten werd onze eerste helft geteisterd door blessures, dus wij pakken een welverdiende rust en gaan met een goed gevoel de winterstop in.

Ormi dames 1 wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en een sportief 2018!