D1 verliest in Denekamp

Er is afgelopen zaterdag in Denekamp een bijzondere wedstrijd gespeeld. We begonnen met Evelien, Leone, Dennise, Amy, Anne, Joanne en Mariƫlle. We hadden een extra coach dit keer, Bully Rozendal trainer van Dames 2 omdat pascal eerder weg moest voor de Zwolse dames. Ruth was er zaterdag niet bij vanwege griep.

We begonnen moeizaam de tegenstanders hadden de hele wedstrijd erg moeilijke services. 8-7 stonden wij achter in de 1e set en toen kwam er een tijd dat we geen puntjes scoorden tot 16-7. Bij 16-7 gebeurde er een ongeluk bij het net. Dennise onze spelverdeelster lag plots op de grond. Onze lieve teamgenoten hebben haar zo goed mogelijk geholpen en er zijn uiteindelijk 2 speelsters met haar naar de dokter gegaan. Het hele gedeelte duurde erg lang en hierdoor mochten wij van de scheidsrechters weer even inspelen, inslaan en serveren. Toen gingen we verder met de wedstrijd.

Het vervolg van de wedstrijd

Marissa op de plek van Dennise, Shelly op de plek van Mariƫlle en Iris onze diagonaal mocht 2 sets Evelien vervangen op de middenpositie. De andere 2 sets heeft Amy op midden gespeeld en kon Iris op haar eigen plek spelen. Door de hectiek waren we er niet helemaal bij, toch hebben we nog een paar puntjes extra erbij gehaald 1e set eindigt 25-13.

Pascal moest weg en Bully heeft de rest van de wedstrijd gecoacht. Hij is een fijne invaller geweest en heeft zelf (met een tactische time-out en ‘uit’ roepen) een paar puntjes voor het team gehaald. Helaas waren we een beetje uit het spel, hoe? Dat blijft een raadsel…

Met veel wisselen en time-outs werd de 2e set 25-4. Die konden we maar beter vergeten. De 3e set werd al een stukje beter 25-16. De 4e set werd het helaas weer 25-12. Zaterdag spelen we lekker thuis…