Curling op 2 en 4 januari

Om het nieuwe jaar in te luiden gaan we in 2017 curlen bij Epe on Ice! Hierbij nog even de laatste informatie over de twee curling avonden:Epe on ice

Op 2 januari spelen alle senioren en recreanten. Heel veel enthousiaste reacties hebben ertoe geleid dat we bijna 80 leden op de ijsbaan gaan zien, supporters niet meegerekend. Eenieder die nieuwsgierig is of zin heeft in gezelligheid is natuurlijk van harte welkom om gewoon even te komen kijken! Jullie worden om 20.00 uur verwacht bij Epe on Ice, waar we beginnen met koffie of thee en een oliebol. Gedurende de avond worden jullie getrakteerd op wat lekkere hapjes. De overige consumpties zijn op deze avond voor eigen rekening. Er kunnen munten aangeschaft worden voor 2 euro per stuk. Deze munten zijn ook op andere avonden bij Epe on Ice nog geldig en zelfs ook nog volgend jaar! Denk erom dat Epe on Ice géén pinautomaat heeft, dus neem contant geld mee.

Op 4 januari gaan onze jeugdteams aan de slag. Twee teams vanuit MC1, twee teams vanuit MB2, een team vanuit MB1 en een team vanuit MA2 gaan tegen elkaar strijden voor de Curling Cup. Jullie worden om 19.45 uur verwacht bij Epe on Ice! Ook op deze avond zijn alle ouders en andere supporters van harte welkom om te komen kijken. Hapjes worden geregeld, maar andere consumpties zijn voor eigen rekening. Jullie kunnen gewoon met contant geld betalen, pinnen is niet mogelijk!

Voor iedereen geldt: Kleed je aan alsof je op wintersport gaat! Het is ontzettend koud bij de ijsbaan, vooral als je er langere tijd door moet brengen. Wij hebben er zin in!

Team Activiteiten