Beachvolleybal Heerderstrand

De Wilde Heerderstrandtoernooi verplaatst

HEERDERSTRAND – Het populaire De Wilde Heerderstrand beachvolleybaltoernooi, dat oorspronkelijk gepland stond voor 15 juni, is verplaatst naar zaterdag 24 augustus. De organisatie heeft dit besluit genomen vanwege de uitzonderlijk hoge waterstand op het Heerderstrand.

“De waterstand is zo hoog dat we niet genoeg strand over hebben om onze velden te plaatsen,” aldus de organisatie in een verklaring aan de deelnemers. “We kunnen momenteel maximaal 10 velden kwijt, terwijl we er minstens 30 nodig hebben.”

De hoge waterstand van het Heerderstrand is gekoppeld aan de stand van het grondwater, waardoor er op korte termijn geen verbetering wordt verwacht. Na het afwegen van verschillende scenario’s, bleek verplaatsing naar een latere datum de meest logische oplossing.

Meer dan 110 teams hebben zich al ingeschreven voor het toernooi. Deze inschrijvingen blijven geldig voor de nieuwe datum. De organisatie roept deelnemers op om contact op te nemen indien de verplaatsing problemen oplevert. Nieuwe deelnemers en inschrijving zijn van harte welkom. Inschrijven kan via www.ormi.nl

Voor vragen of opmerkingen kunnen deelnemers contact opnemen met de organisatie van het toernooi via info@ormi.nl