3 november 2023: Avior Dames 3 – Ormi DS 1

Afgelopen vrijdag 3 november speelden wij een uitwedstrijd tegen Avior Dames 3. In de basis begonnen Noa en Kaylee op de middenpositie, Solane op de diagonaal, Lieke en Bo op de passerloper, Joƫlle op de spelverdeling en Caminthe als libero. De eerste set liep erg gelijk op. Er heerste rust in het veld, de pass was goed en we scoorden mooie punten. Onze servicedruk was hoog. Solane scoorde hier onder andere een boel punten mee. Helaas mocht het net niet zo zijn en verloren we de set met 23-25. We begonnen de 2e set vol enthousiasme en we zorgden voor een voorsprong. Van 18-15, naar 21-16 en met 25-18 wonnen wij de set! Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde stabiele opstelling begonnen we aan set 3. We kwamen echter op een achterstand van 22-13 en verloren helaas deze set. De 4e set liep gelijk op, met standen als 16-15 en 19-17. Helaas lukte het ons net niet en verloren wij de wedstrijd met 3-1. Aanstaande zaterdag 11 november spelen wij thuis om 16.30 uur tegen Dynamo Dames 6. Wij kijken enorm uit naar deze wedstrijd. Kom jij ook?