30 oktober 2023: Ormi DS1 – Hellas DS 1

Op maandag 30 oktober start onze wedstrijd om 19:30 uur in Epe tegen Hellas Dames 1. In onze vertrouwde eigen sporthal beginnen wij vol goede moed aan de wedstrijd. De tegenstander staat in de middenmoot, dus voor ons de uitgelegen kans om onszelf te laten zien. Kaylee, Solane, Joëlle, Bo, Noa, Caminthe en Jade starten in de basis. De tegenstander begint met de opslag, maar laat hier direct een punt liggen. Wij starten onze voorsprong en spelen ontzettend mooie rally’s. Met als klap op de vuurpijl het mooie samenspel tussen Kaylee en Joëlle: een korte bal achterover op de midden. De eerste set is binnen!! De sfeer was goed binnen het team en we begonnen aan de volgende set. Kaylee vervolgd haar wedstrijd op de middenpositie en wisselt af en toe met Mirthe. Lieke versterkt ons team tijdens deze wedstrijd en valt af en toe in op de diagonaal. Met haar strakke service wint ze een paar mooie punten. Bo scoort veel punten vanaf de pipe. Joëlle is razendsnel als spelverdeelster en Solane heeft een aantal mooie reddingen in het achterveld. Noa scoort met haar enthousiasme een boel punten op de midden, maar helaas was de tweede set niet voor ons. De derde set blijft spannend.. een puntentelling van 23-25 zorgt ervoor dat we het net niet halen.
De wedstrijd eindigt met een stand van 1-3 voor Hellas. Wij verheugen ons op onze volgende wedstrijd!