Ormi Dames 1 – Blauw Wit DS 1

Op zaterdag 23 september speelden wij onze eerste competitiewedstrijd. Deze wedstrijd speelden wij in Oldebroek tegen Blauwwit dames 1. We waren met weinig spelers, maar gingen toch vol goede moed richting Oldebroek. Lieke Kortleve uit dames 3 en Marlies Gerritsen uit dames 2 hebben deze zaterdag ons team versterkt. Onze coach afgelopen zaterdag was Michiel van heren 1. Hij heeft ons met vol enthousiasme gecoacht.

We begonnen deze wedstrijd met Femke, Kaylee, Bo, Solane, Caminthe en Noa. Wij beginnen met de opslag, maar verliezen helaas het punt. We staan achter met 19-7. We komen nog even terug en maken 4 mooie punten aan het net. Helaas verliezen wij de set met 25-11. De tweede set pakken wij de concentratie weer op en gaan we er weer voor. Door een mooie opslag pakken wij de eerste punten. Hierna verliezen wij de concentratie. We verliezen de set met 25-14. De derde set beginnen we met een voorsprong maar verliezen we helaas. De vierde set beginnen we met dezelfde opstelling. We weten veel punten te maken maar verliezen ook deze set. We hebben niet opgegeven en we gaan vol goede moed door naar de volgende wedstrijd aanstaande zaterdag. We kunnen alle support gebruiken en wij verwachten jullie zaterdag op de tribunešŸ˜Š