Vrijwilliger gezocht met coördinerende skills

Een volleybalwedstrijd kan niet zonder scheidsrechters, deze vrijwilligers zijn een waardevol onderdeel van de vereniging. Als vereniging zijn we zoekende naar een nieuwe scheidsrechter contactpersoon. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat in?!

Als scheidsrechter contactpersoon ben je de verbindende factor tussen de vereniging, scheidsrechters en de Nevobo. Vanuit Ormi zijn diverse scheidsrechter actief met het fluiten ‘buiten de deur’ op promotieklasse en regiodivisie niveau. Hiermee voldoen wij aan onze leveringsplicht, een verplichting die je als vereniging hebt als je zelf teams actief hebt op dit niveau. We zoeken iemand die dit wil coördineren. De werkzaamheden zijn o.a.: 

  • Afstemmen beschikbaarheid scheidsrechters
  • Administratie richting  / contact met de Nevobo
  • Werven van nieuwe scheidsrechters

Het zwaartepunt van deze functie ligt op het begin van het seizoen, dit is het moment dat er voldoende beschikbaarheid van scheidsrechters geregeld moet worden. Het ene jaar lukt dit met bestaande scheidsrechter, het andere jaar moeten hiervoor nieuwe scheidsrechter gevonden worden. Aan jou om hier vorm aan te geven, mensen hiervoor enthousiast te krijgen en dit door te geven aan de Nevobo. Gedurende het jaar hou je samen met de Nevobo in de gaten of alles loopt zoals het hoort te lopen. 

Mocht je meer informatie willen over deze vacature, vraag het gerust eens aan Martin Hoogendoorn. Hij vervult deze functie op dit moment en draagt het stokje over aan een nieuwe enthousiasteling. 

Geïnteresseerd? Neem contact op met secretaris@ormi.nl