Dames 1: Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit, maar dit is het wedstrijdverslag over de wedstrijden tegen Dynamo en TweeVV.

Op zaterdag 25 januari speelden wij thuis tegen Dynamo dames 3. Wendy en Willeke, als oud-speelsters van Dynamo, waren natuurlijk extra gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. We hebben nog wat goed te maken voor de vorige wedstrijd tegen Dynamo. Maar één ding is zeker: vandaag spelen we sowieso beter!! Omdat Joanne nog geblesseerd is en Sophie in Curacao zit, doet Marleen bij ons mee.

In de eerste set begonnen wij met Dennise, Wendy, Willeke, Mariëlle, Leone, Amy en Shelly. We begonnen goed, Leone serveerde goed en we stonden met 7-0 voor!! Wat is dit? Dynamo kwam nog iets terug maar niet genoeg, we winnen de eerste set met 25-20!

De tweede set begonnen we aardig gelijk op, tot 7-7 toen wij wat meer punten binnen wisten te halen. Deze voorsprong hebben we weer goed vast weten te houden en de set eindigde met de stand 25-17!

Met twee sets winst gingen wij ook door voor de winst van de derde set. We begonnen de set helaas met een achterstand, en vanaf 10-10 liep het erg gelijk op. Dit bleef de hele set zo doorgaan maar wij wisten de set met 26-24 te pakken!

In de laatste set stonden we snel achter, dit hebben we niet meer recht weten te trekken. Aan het eind van de set kwamen wij wel dichterbij Dynamo, maar helaas ging Dynamo er toch nog met 1 puntje mee vandoor.. 20-25 voor Dynamo, met dus een eindstand van 3-1 voor ons!

De week erna, op 1 februari, vertrokken wij naar Ede voor de wedstrijd tegen TweeVV.

In de eerste set startten we gelijk op, maar halverwege wisten wij een voorsprong te pakken. Dit hebben wij goed volgehouden wat resulteerde in een 19-25 winst voor ons! We begonnen de wedstrijd dus goed, en wij gingen met dezelfde motivatie door naar de tweede set.

De tweede set begon met een achterstand voor ons, hierna gingen we een tijdje weer gelijk op en aan het einde van de set lieten wij TweeVV terugkomen van 17-24 naar 21-24, maar gelukkig pakten wij het laatste punt en was de tweede set ook voor ons!

In de derde set bleven wij bijna de hele set dicht bij elkaar met de punten, maar in het einde van de set wisten wij meer punten te maken en wonnen wij met 20-25.

De vierde set begon goed met een serviceserie van Leone, kort hierna had Dennise een goede serviceserie en voor we het wisten stonden we al met 4-13 voor! Met nog een serviceserie van Leone kwamen we op een 7-20 voorsprong. TweeVV heeft nog een aantal punten gemaakt, maar wij hebben ook de laatste set binnen gehaald, 13-25 en dus 0-4 winst voor ons!!