D1 vol moed naar Barneveld

Afgelopen zaterdag stond de nummer 3 in de ranglijst SSS op de planning. Met goede moed vertrokken we richting Barneveld om ondanks de definitieve degradatie toch nog te laten zien dat we echt wel een balletje kunnen spelen. Doordat we een smalle selectie hadden en een vol geblesseerden bankje, mocht ons libresse (?) Mariƫlle een blauw shirtje aantrekken ingeval van nood, wat uiteindelijk ook zeker van pas kwam.

In de 1e set begonnen we sterk en we wisten het SSS ook zeker moeilijk te maken. Aan eigen kant waren we zeer enthousiast en gingen we ook echt voor de winst. Ondanks dit wisten we de set toch niet te pakken en verloren we deze met 25-17.

Een goede 2e set

De 2e set wilden we wel pakken dus met frisse moed en gebrand om te winnen gingen we weer terug het veld in. De sfeer was weer goed en we wisten de tegenstander ook weer onder druk te zetten. Dit resulteerde in een goede set van onze kant. Toch wist SSS net te winnen met 25-23.

Ons gevoel zei dat we de 3 set zouden gaan pakken, maar het omgekeerde kwam uit. De tank bij de dames was leeg en er kwamen bijna geen ballen meer op de grond bij SSS. Deze set verloren we dan ook met 25-8.

Laatste set met een nieuwe opstelling het veld in om toch nog te kijken of er iets te halen viel in Barneveld. Helaas verloren we ook deze set en dus geen punten voor Ormi.

4-0 verlies dus in Barneveld. Wel kijken we terug op 2 goed gespeelde sets. Aankomende zaterdag mogen we weer aantreden in onze eigen PWA-hal. Om 16:30 wachten we op het fluitsignaal van de scheids om een potje tegen TiMaX/DeVoKo DS1 te spelen, en we kunnen alle aanmoediging gebruiken dus hopelijk tot dan!