Vrijwilliger van de maand

Vrijwilliger van de maand mei: Gerrit Berkhoff!

Bedankt voor jouw inzet Gerrit,

 1. Wie ben je?
  Gerrit Berkhoff
 1. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ben op 11 mei a.s. 45 jaar bij Albert Heijn in dienst, de laatste 18 jaar als Supermarktmanager (Bedrijfsleider). Sinds november 2017 helaas afgekeurd i.v.m. artrotische rug- en knieproblemen.
 1. Volleybal je zelf ook? Zo ja, in welk team?
  Nee, helaas niet meer, vroeger ik denk eind ’90-er jaren nog actief als recreant. Zelfs meegedaan aan Ned. Kampioenschappen Recreanten in Utrecht. Goed team met o.a. Albert Lemmen, Gert Lokhorst, Harry van Schoonhoven, Riet Beekhuis e.a.
 1. Welke vrijwilligerstaak doe je bij ORMI?
  Na mijn bestuurswerk bij S.V. Epe vanaf 1984 ben ik even TC-lid geweest bij ORMI, eind jaren negentig, daarna weer even weg naar T.V. Epe (tennis -speler-bestuur) en ben ik na de brand van de oude PWA weer bij ORMI terecht gekomen. Voorzitter Activiteitencommissie “Help ORMI uit de brand” en daarna Voorzitter Sponsorcommissie ORMI/Banners PWA. Voorzitter Activiteitencommissie en vanaf 02-11-2015 voorzitter van ORMI. Daarnaast nog steeds voorzitter Team Activiteiten en Team Sponsoring.
 1. Wat houdt dat allemaal in?
  Voor wat betreft voorzitter van ORMI betekent dat voor mij “er zijn als je er moet” zijn als voorzitter, op zoveel mogelijk trainingen en wedstrijddagen. Verder nog vergaderingen leiden en de ledenvergadering leiden. Daarbij 24/12 een luisterend oor zijn en waar mogelijk ingrijpen indien gewenst en indien mogelijk in alle geledingen van de vereniging om het zo goed mogelijk te doen voor alle leden. Dat kan en gaat niet altijd goed, maar we doen onze stinkende best, in mijn geval 20-30 uur per week, bijna een FT-job.
 1. Wat vind jij het mooiste/leukste aan ORMI?
  De saamhorigheid, het familiegevoel, de activiteiten naast het volleybal, de sfeer in de vereniging. D1 (waar mijn eigen dochter in speelt), de overige senioren, de CMV/Jeugd en de recreanten. Eigenlijk alles wel, zo hoort het ook!
 1. Heb je nog tips voor mensen die misschien ook vrijwilliger willen worden?
  Kom gewoon wat doen bij de club, wordt vrijwilliger of regel een sponsor, kom gewoon “helpen”, je kind wordt er zo blij van en het kost echt niet veel tijd of je moet voorzitter willen worden hahaha! Wees dus Welkom bij ORMI!