D1 wint eenvoudig van Spiker

Afgelopen zaterdag mochten wij vertrekken richting Eerbeek om een wedstrijd te spelen tegen dames 1 van Spiker. We begonnen met het inspelen en het inslaan, wat erg goed ging. We gingen zo met een goed gevoel de wedstrijd in.

Hiermee startten we de eerste set met Dennise, Joanne, Evelien, Laura, Shelly en Anne en aan de kant waren Marissa, Natasja, Sophie en Leone aanwezig. De eerste set wonnen we met 14-25. Door de winst van de eerste set, gingen we de tweede set ook weer met een goed gevoel in. Deze set stonden we ook weer erg goed te spelen en waren we weer snel klaar. 13-25 was de eindstand van set 2. Aan de kant werd al gezegd: β€˜Dit wordt de snelste wedstrijd die we ooit gespeeld hebben.’

De derde set gaven wij de tegenstander een beetje hoop en die hoop maakten zij waar. Het werd iets spannender wat zorgde voor een set die wat gelijk op liep. Spiker kwam steeds meer terug, maar door een aantal harde aanvallen en goede service-series wisten we de set wel te winnen, met 22-25.

De laatste set

We wilden heel graag met 5 punten naar huis en deden er alles aan om de laatste set ook nog te pakken. Met veel enthousiasme en nog steeds de strijdlust startten we de laatste set. Dit alles pakte goed uit en we wonnen de laatste set met 17-25! We eindigden de wedstrijd met een liedje voor de jarige Sophie, en als leuk cadeautje natuurlijk de 5 punten πŸ™‚

Aankomende zaterdag zijn we een keertje vrij, maar 3 maart zien we jullie allemaal graag weer om 16.30 uur in de PWA-hal, wanneer wij tegen WaHo mogen spelen.