Dames 1 pakt eerste 5 punten!

We zeiden dat we er zin in hadden en dat we klaar waren voor het echte werk.. en dat klopt! Man man man, wat een leuke pot hebben we gespeeld ! Fijn dat onze supporters ruimte hadden in de auto voor onze 5 punten ;-).

In de eerste set gingen we vlammend van start. Met Dennise, Laura, Anne, Leone, Sophie, Natasja en Marielle in het veld en Marissa, Shelly en Iris ernaast hadden we een enthousiast stelletje staan. Aan het begin van de set wist Vocasa niet hoe ze langs onze blokkering moesten komen. Later zakten we een beetje in, maar we herpakten ons op tijd: 23-25!

De tweede set speelden we duidelijk beter dan Vocasa. Vanaf alle posities scoorden we de punten, de verdediging stond als een huis en de servicedruk was hoog: 21-25.

Set 3 was even iets minder. We keken al gauw tegen een achterstand aan. Aan de korte service van nummer 12 moesten we even een paar punten wennen en de verdediging aan de andere kant stond even anders. Op 24-19 achterstand kwam Dennise aan service. Ze serveerde lekker voluit en door 4 directe blokpunten van Laura en Natasja kwamen we dichtbij én eroverheen: 25-27!

In de laatste set speelden we een stukje meer ontspannen, overtuigend en zetten we het goede spel door. Vocasa ging meer fouten maken. Een goede pass, service en verdediging zorgden voor een ruime voorsprong van 9 punten. Even een dipje, maar op de belangrijke momenten staan we er: 22-25.

Mede dankzij het enthousiasme in het veld, aan de kant én op de tribune was dit een mooie pot om te spelen. Wij hebben zin in de volgende; 30 september om 16.30 uur thuis in de PWA tegen VVH!