Gezocht: CMV coördinatoren

Door de groei van onze jeugdafdeling en zeker de CMV-jeugd (mini’s) hebben we de hulp van ouders hard nodig. Wij zijn dus op zoek naar een aantal coördinatoren voor de CMV-lijn. Het mooiste zou zijn dat we voor iedere categorie (N2, N3, N5, N6) een coördinator kunnen aanstellen.

Wat doet de coördinator?

Deze coördinator communiceert naar de kinderen, ouders van de kinderen betreffende de volgende zaken;

  • Heeft ieder kind de gewenste kleding zoals voorgeschreven in het Ormi-Kledingplan.
  • Uitvoering procedure nieuwe leden, inschrijfformulier, pasfoto, kleding en eventuele andere zaken
  • Wat te doen voor kinderen, ouders als we een wedstrijdochtend thuis in de PWA hebben. (Technische uitvoering van de ochtend regelen Marike de Graaf en Esmee van Herpen.)
  • Wat te doen als we uitwedstrijden hebben, zaterdagochtend in de regio Apeldoorn, kledingtas, pasjes, wie rijdt er, wie coacht
  • Communicatie naar de ouders toe via e-mail, groeps-app, mondeling, briefje uitdelen
  • Communicatie naar ouders toe betreffende andere activiteiten dan volleybal b.v. Sinterklaasfeest, CMV-kamp en Kampioenenbal
  • Hulp bij training kinderen bij toerbeurt door ouders zou fijn zijn voor de trainers. De trainers hebben allen een vast trainingsprogramma samengesteld door onze hoofdtrainer dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. We hebben behoorlijk jonge trainers die prima training kunnen geven, maar een beetje ondersteuning in gezag is soms wenselijk.

Het zou mooi zijn als 1 van de coördinatoren ook communiceert met ons Team Technisch Kader die verantwoordelijk is voor het technische gebeuren binnen de vereniging. Een paar keer per jaar is er een bijeenkomst met alle coördinatoren en Team Technisch Kader om te bespreken wat er goed gaat en wat er nog te verbeteren is.

Lijkt je dit leuk om te doen?

Graag nodigen wij jou, mede namens het Team Technisch Kader, uit voor een korte informatiebijeenkomst op maandag 18 september a.s. om 18.00 uur in de PWA-sporthal.

Eenieder die belangstelling heeft is welkom!