Openingsdagen Jumbo van Andel – ORMI

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent traditiegetrouw: een openingsdag!

 

Senioren, recreanten en de A- en B-jeugd

Op 9 september is de openingsdag voor de A-, B- en C-jeugd en onze senioren en recreanten. Op de openingsdag wordt weer de mogelijkheid geboden om oefenwedstrijden te spelen. Ook krijgen jullie de (nieuwe) kleding, worden er teamfoto’s gemaakt en wordt van nieuwe leden een portretfoto gemaakt. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een spetterend feestje in het Sportcafé!

Het programma van 9 september:

11.00 – 12.30 uur                              MA1, MA2, MB2, MC1, MC2 en JC1

12.30 – 14.30 uur                              JA1, MB1, Dames 3, Dames 4 en de recreanten

14.30 – 18.30 uur                              Dames 1, Dames 2, Heren 1 en Heren 2

Vanaf 18.00 uur                                 Openingsfeest

 

De exacte tijden voor het maken van de teamfoto’s worden later gecommuniceerd.

 

C-jeugd en CMV

Op 16 september organiseren we een openingsdag voor onze C-jeugd en CMV’ers. Dit keer een hele speciale openingsdag, want we krijgen bezoek van Regio Zwolle Volleybal. De dames uit Zwolle spelen in de Eredivisie en worden getraind door Wilfried Groothuis met als assistent-trainer onze eigen Pascal Veneman. De dames zullen een clinic geven aan onze leden en daarna een oefenwedstrijd spelen!

Het programma van 16 september:

12.30 – 14.00 uur                              Clinic door Regio Zwolle Volleybal aan JC1, MC1 en alle CMV teams

14.00 – 14.30 uur                              Pauze

14.30 – 17.00 uur                              Oefenwedstrijd Regio Zwolle Volleybal tegen Set-Up Ootmarsum

 

Ook vandaag krijgen onze teams (nieuwe) kleding, worden er teamfoto’s gemaakt en worden de portretfoto’s van onze nieuwe leden gemaakt. De exacte tijden per team zullen later nog bekend gemaakt worden. Houdt dus de website en/of Facebook in de gaten!