ORMI NEXT Level avond

Woensdagavond 15 maart hebben we een primeur beleefd: de eerste ‘NEXT Level’ avond van volleybalvereniging Ormi!

Doel van de avond: input krijgen vanuit de club richting het bestuur om de uitdagingen van de korte en lange termijn het hoofd te bieden. Afgevaardigden vanuit de hele vereniging waren hierbij aanwezig, van recreant tot jeugdlid en van scheidsrechter tot trainer. Mensen met een Ormi-hart die mee willen denken om onze vereniging verder te helpen…

Wij als bestuur en team Communicatie hebben het ervaren als een leuke en inspirerende avond waar goede, constructieve en originele idee├źn de revue hebben gepasseerd. De uitgebreide terugkoppeling volgt op 22 april, voorafgaand aan het kampioenenbal. Dus wil je hier meer van weten: van harte welkom!

Conclusie van de avond: er gaat veel goed en we hebben veel mensen die hun beste beentje voor zetten. Daarnaast hebben we ook concrete handvatten gekregen om een nog betere vereniging te worden. Bedankt voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd en deel het vooral met iedereen die het horen wil.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Next Level 2017″]