H1 pakt belangrijke punten

Afgelopen vrijdagavond stond de uitwedstrijd tegen OMS uit Putten op het programma. Een belangrijk potje, aangezien het op de ranglijst dicht bij elkaar staat. Degene die deze wedstrijd wist te winnen had de aansluiting met de bovenste helft van de ranglijst, de ander zou de aansluiting verliezen. Er stond dus wat op het spel.

De wedstrijd begon goed voor de Eper mannen. In de eerste set werd oerdegelijk gespeeld en de BIG points werden binnen geslagen. In de loop van de set liepen de mannen uit Epe weg en dit bleek door OMS niet goed te maken: 19-25 voor Ormi.

Geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Mis gedacht. De 2e set begon belabberd! Al gauw stond een 10-1 achterstand op het bord door een goede serviceserie aan de kant van OMS, aangevuld met slordigheden aan Eper kant. Er werd nog wel hard geknokt, het kwaad was echter al geschied. Arno en Marco Marcel botsten nog op elkaar, waardoor laatst genoemde het veld moest verlaten. 25-13 voor OMS. Oef, dat was niet best.

De 3e set moest het dan omgedraaid worden, dat lukte in het begin nog niet al te goed. Echter, we wisten ons in de set en daarmee in de wedstrijd te knokken. 2 goede serviceseries en we liepen weg. Resultaat: 22-25 voor Ormi. Hiep hoi.

De 4e set was solide van Eper kant. We liepen al snel weg en gaven het niet meer uit handen. OMS kreeg de bal niet meer op de grond, Ormi wel. 18-25, 4 punten erbij, lekker! We hebben de aansluiting naar boven te pakken en spelen de komende wedstrijd tegen Zeewolde, de koploper. De vorige koploper die naar Epe kwam was het na die avond niet meer, we hebben hetzelfde voor Zeewolde in petto.

Groeten,
Pim