Laatste nieuws voor de vakantie

Van de trotse voorzitter.

Laatste nieuwsbrief van de voorzitter voor de vakantie, al zijn sommigen van ons al lekker op reis.

De missie van de vereniging is Sportief – Betrokken – Ambitieus en daarover het volgende;

Sportief

– Genoeg over gezegd tijdens het kampioenenbal op 23 april, voor en tijdens het zeer geslaagde slotfeest in het Sportcafé. Sportief verliep ook het 26e Heerderstrandtoernooi, dit jaar voor het eerst met de naam De Wilde Heerderstrand beachvolleybaltoernooi powered by Autoschadebedrijf De Wilde uit Vaassen. Ruim 600 deelnemers en honderden toeschouwers hebben genoten van een goede organisatie en fijn volleybalweer. Natuurlijk hadden we een vervelend buitje, maar dat was er maar eentje en ’s avonds bij het opruimen moesten de vrijwilligers een paar keer schuilen. No problem! Het was een geweldige dag, het was goed georganiseerd, afgesloten met een gezellige en lekkere BBQ met ruim 80 personen en het welverdiende drankje ging er goed in. Team Beach en Team Activiteiten kunnen terug kijken op een mooie samenwerking.

Ambitieus

– Dit jaar weer veel inschrijvingen bij het Jeugd- en CMV-kamp en veel deelnemende teams op de Beach, maar we willen meer! Volgend jaar moet dat hele strand volstaan met velden, een keer heel mooi weer. Meer deelnemende AH-teams regelt de voorzitter zelf. Nog meer eigen ORMI-leden op de BBQ als afsluiting van het jaar voor de hele vereniging en dus nog sneller klaar met opruimen; lijkt mij geweldig!

Betrokken

– De voorzitter is soms wel eens bedroefd dat al het vrijwilligerswerk weer door dezelfde mensen moet worden gedaan. Vrijdag voor de Beach heb ik eens een inventarisatie gemaakt wie er hebben meegeholpen aan het Jeugd- en CMV-kamp op 10-11 en 12 juni en zondag de lijst bijgewerkt welke mensen er hebben geholpen bij de opbouw en afbouw van de Beach. Aangenaam verrast, het waren er bijna 50 die hebben geholpen deze twee weekenden! Zonder namen te noemen, ze waren er gewoon: senioren, jeugdleden en recreanten en niet te vergeten de ouders van jeugd- en CMV-leden, chapeau allen! Dat bedoelen we met betrokkenheid. We kunnen en willen best veel activiteiten regelen naast het volleyballen, maar zonder hulp van eerder genoemden is het haast niet te doen allemaal.

Die Hearts

– Toch een paar extra personen bedanken te weten Anne, Pascal, Johan, Marike die bijna/of het hele weekend van het Jeugd- en CMV-kamp hebben gedraaid en Sander, Mark, Pim, Jacco, Marike die ook het bijna/of het hele Beach weekend hebben gedraaid.

Senior Die Hearts

– Toch even extra benoemen, want erg belangrijk, zij zijn natuurlijk 24/7 beschikbaar: onze “werkeloze” recreanten Albert Lemmen, Wim Kamer, George Buiting, Albert Wittingen en Martin Hoogendoorn (za.avond) die ons geweldig hebben geholpen op de opbouwvrijdagen waar anderen niet kunnen, omdat ze dan gewoon moeten werken, chapeau mannen, een onmisbare club die groter kan.

Groet en fijne vakantie allemaal ook namens Pim, Mark en Carlo,

Uw trotse ORMI-voorzitter, Gerrit