Dames 1: doelstelling behaald!

De dag waarvan je wist dat zou komen is hier; de laatste wedstrijd van het seizoen. Op 23 april moesten ook wij eraan geloven. Over die wedstrijd hoeven we niet veel te vertellen, maar we willen wel graag even terugkijken op het afgelopen seizoen. Zoals de titel al verklapt; we hebben de doelstelling behaald. Geëindigd op de zevende plaats en de doelstelling was de zesde tot achtste plek. Mooi gedaan dus! Al een paar wedstrijden geleden wisten we eigenlijk al wel dat we geen kant op konden, maar dat hebben we maar mooi bereikt.

We begonnen het seizoen met vijf nieuwe speelsters. Oude bekenden Dennise en Evelien waren weer terug in het eerste, nadat ze dames 1 toch wel erg misten. Onze springveer Rosalie kwam over vanuit Zwolle en jonkies Sophie en Esmee kwamen over van meisjes A1. Dan hadden we natuurlijk Daphne, Joanne, Riëlle, Anne, Caroline en coach Pascal nog. Met een niet al te brede selectie, maar vol vertrouwen gingen we het seizoen in. Na de teambuildingsdag, waar ook vaste meetrainster Marlies bij was, was al duidelijk dat het in elk geval erg gezellig zou gaan worden!

Met ups en downs, zoals een overwinning op de toenmalige nummer 1 en ook een verliespartij tegen de toenmalige nummer 11, gezellige avondjes, blessures, bijlessen en vooral veel teamschotels zijn we het seizoen doorgekomen. Wennen aan elkaar over wie welke bal pakt, wie wat wel en niet kan hebben en wie de bal op welke manier het lekkerst binnenslaat. Sommigen hebben wedstrijden op een andere plek moeten spelen, omdat het nodig was. Gelukkig hadden we ook veel hulp van onze vaste meetrainster op de dinsdag Amber, die ook nog elke thuiswedstrijd stond te zingen en heeft bewezen een set uit te kunnen serveren. Ook hebben Leone, Iris en Kaylee uit meisjes B1 ons een aantal keer versterkt. Als klap op de vuurpijl hadden we ook elke thuiswedstrijd de aanmoedigingen van een pupil van de week en onze vaste supporters op de tribune, fantastisch!

Helaas gaan we nu afscheid nemen van Daphne, die het niet meer kan combineren met haar studie en reistijd en van Riëlle die lekker wat recreatiever wil gaan spelen. We zullen de droge opmerkingen en het lachen om eigen grappen gaan missen, haha!

Even vakantie en dan gaan we ons focussen op het nieuwe seizoen en op zoek naar nieuwe teamies die in ons gezellige maar fanatieke team kunnen komen ballen. Oh ja, eerst nog even van die BBQ die we gewonnen hebben met de Scoren voor de Club-actie genieten! Iedereen bedankt voor de support en we hopen jullie volgend seizoen weer in de PWA-hal te zien!

D1-23-04-2016_1

D1-23-04-2016_2