We zijn weer online

Hoera! We zijn weer online!

Afgelopen week zijn we even onbereikbaar geweest op ormi.nl vanwege een hack. Onze webmaster Sander is druk bezig geweest om de website weer bereikbaar te krijgen. Helaas is het niet gelukt om onze oude website weer online te zetten.

Maar … gelukkig is daar al onze nieuwe website! Deze site is nu (vervroegd) online gezet. Deze website is nog niet helemaal gefinetuned, dus er zullen nog wat dingen ontbreken of aangepast moeten worden. Dit zal gedurende de aankomende weken ook wel gebeuren! Mochten jullie iets tegenkomen wat mist of niet klopt: laat het dan weten aan onze webmaster via info@ormi.nl met eventueel een screenshot.

Alvast bedankt voor de input! Wij zijn in elk geval al erg blij met deze nieuwe, moderne site die goed werkt op PC én smartphone en er ook nog eens fantastisch uitziet!

Team Communicatie