Een ouderwetse ‘zeperd’ voor Heren 1

Na een soort van tussentijdse winterstop van bijna 4 weken werd afgelopen donderdag de competitie voor Heren 1 weer vervolgd. De vrienden van Blauw Wit Oldebroek kwamen op visite. In die ploeg zit aardig wat volleybalkwaliteit, desondanks bivakkeren ze aan de onderkant van de ranglijst. Vaak leuke potjes, dus laat maar komen.

We kunnen er een lang verhaal van maken, gaan we niet doen. Zoals de titel van dit verslag al doet vermoeden, de wedstrijd ging verloren met 3-1. De mannen van Oldebroek knokten harder en speelden slimmer. Dik verdiend gewonnen door de mannen uit Oldebroek. Was er dan helemaal geen lichtpuntje? Zeker wel. De 3e set hadden we als ormi een opleving en speelden we ons eigen spel. Dat we dan van Blauw Wit kunnen winnen bleek uit de setstand van deze set. 25-10. Helaas konden we dat niet de hele wedstrijd volhouden. Door verschillende oorzaken konden we de energie niet opbrengen. Voordeel van dit gegeven; we hebben het zelf in de hand om dit de volgende keer beter te doen.

Deze nederlaag zorgt er helaas wel voor dat we de aansluiting met de nummer 1 van de ranglijst wat verloren zijn. We gaan echter niet bij de pakken neerzitten en de komende weken zullen we alles aan doen om dit smetje vakkundig weg te poetsen.