Train de trainer: er zijn nog plekken vrij

Zoals in een eerder bericht vermeld start vanaf aanstaande maandag de Train de Trainer cursus onder leiding van Wim Bijsterbosch. Het doel van de cursus is om trainers handvatten en tips te geven om hun teams goed te kunnen begeleiden. Alle aspecten rondom training geven en coachen komen aan bod. Er zijn nog enkele plekken vrij! Wil jij deze kans ook niet laten schieten en meedoen? Je hoeft hiervoor (nog) geen trainer te zijn, ook als je meer wil leren over het trainerschap/coachen of misschien trainer wil worden, kun jij je aanmelden!

De cursus wordt gehouden in gymzaal de Haverkamp in Epe op de volgende data en tijden:

Maandag 21 december   18:30 uur
Woensdag 23 december  09:30 uur
Woensdag 30 december 09:30 uur
Zondag 03 januari          09:30 uur

Kun jij er 3 van de 4 dagen bij zijn? Dan ben je van harte welkom om je nog aan te melden! Stuur dan vóór maandag een mailtje naar technischkader@ormi.nl. De cursus is voor ORMI-leden en ouders van onze leden. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je sportkleren en pen en papier. Wim zorgt voor de rest en de vereniging zorgt voor wat te drinken.